O nas

Smo mlada nepremičninska agencija, ki  deluje od leta 2015.

Ustanovljeni smo bili na podlagi bogatih izkušenj, pridobljenih z delom na področju nepremičnin v različnih nepremičninskih agencijah.

Glede na naše izkušnje, znamo prisluhniti našim strankam in se približati njihovim željam in potrebam.

Menimo, da nakup ali prodaja nepremičnine nista zgolj pravni posel. Nakup doma ali poslovne priložnosti je resen življenjski dogodek in k temu tudi primerno pristopamo.

Našim strankam nudimo celovite rešitve, osebni pristop in varne naložbe. Odlikuje nas strokovnost, potrpežljivost, prijaznost, urejenost, dobra odzivnost in natančnost ter spoštovanje do vaše lastnine.

Sodelujemo z zaupanja vrednimi nepremičninskimi družbami na območju celotne Slovenije.

Smo člani GZS (Gospodarska zbornica Slovenije), Združenja družb za nepremičninsko posredovanje in podpisniki kodeksa dobrih poslovnih običajev v prometu z nepremičninami.

Nudimo vam posredovanje pri nakupu, prodaji, oddaji ali najemu stanovanja ali hiše, prav tako posredujemo pri prodaji ali nakupu zemljišč.

Pri poslih posredovanja z nepremičninami sodelujemo s pravnikom, notarjem, cenilcem, izdelovalcem energetskih izkaznic, po potrebi pa vam priskrbimo tudi ustrezno manjkajočo dokumentacijo.

 

Pri uresničitvi vaših želja nam pomagajo naši zunanji pogodbeni sodelavci:

-  Arhitekturno projektni biro, ki se ukvarja z novo gradnjami, dozidavami, nadzidavami, s prenovo  in energetskimi sanacijami, s spremembo namembnosti objektov, legalizacijami, interierom in z

   organizacijo gradnje ter gradbenim nadzorom.

-  Ponudnik energetskih izkaznic za stanovanja, hiše in več stanovanjske objekte ter energetsko svetovanje za vse objekte.

-  Cenilec nepremičnin za vse objekte.

-  Zavarovalniško zastopanje za vse vrste zavarovanj.