O nas

Nepremičninska agencija KRISTAL nepremičnine d.o.o.  deluje od leta 2015.

Ustanovljena je bila na podlagi bogatih izkušenj, pridobljenih z delom na področju nepremičnin v različnih nepremičninskih agencijah.

Naša posebnost je, da resnično prisluhnemo našim strankam, se za njih zavzamemo ter v ospredje postavimo njihove želje in potrebe.

Nakup ali prodaja nepremičnine nista zgolj pravni posel. Nakup doma ali poslovne priložnosti je resen življenjski dogodek in k temu tudi primerno čustveno in strokovno pristopimo.

Našim strankam nudimo celovite rešitve, osebni pristop in varne naložbe. Odlikuje nas strokovnost, potrpežljivost, prijaznost, urejenost, dobra odzivnost in natančnost ter spoštovanje do vas in vaše lastnine.

Sodelujemo z zaupanja vrednimi nepremičninskimi družbami na območju celotne Slovenije.

Smo člani GZS (Gospodarska zbornica Slovenije), Združenja družb za nepremičninsko posredovanje in podpisniki kodeksa dobrih poslovnih običajev v prometu z nepremičninami.

Nudimo vam posredovanje pri nakupu, prodaji, oddaji ali najemu stanovanja ali hiše, prav tako posredujemo pri prodaji ali nakupu zemljišč.

Pri poslih posredovanja z nepremičninami sodelujemo s pravnikom, notarjem, cenilcem, izdelovalcem energetskih izkaznic, po potrebi pa vam priskrbimo tudi ustrezno manjkajočo dokumentacijo.

 

Nepremičninski posrednik:

Anja Legen

Št. licence 2240

Vpis v imenik nepremičninskih posrednikov: 0227202240

 

Pri uresničitvi vaših želja nam pomagajo naši zunanji pogodbeni sodelavci:

- Arhitekturno projektni biro, ki se ukvarja z novo gradnjami, dozidavami, nadzidavami, s prenovo  in energetskimi sanacijami, s spremembo namembnosti objektov, legalizacijami, interierom in z

   organizacijo gradnje ter gradbenim nadzorom.

- Ponudnik energetskih izkaznic za stanovanja, hiše in več stanovanjske objekte ter energetsko svetovanje za vse objekte.

- Cenilec nepremičnin za vse objekte.

- Zavarovalniško zastopanje za vse vrste zavarovanj.

- Lahko vam ponudimo tudi svojo ekipo za prenovo stanovanj ali hiš.